Taller d'Exercicis per a Cuidar l'Esquena (CAT)

Molts dels problemes que ens causa la nostra esquena estan relacionats amb la musculatura que ens sosté. Fonamentalment la musculatura lumbar i abdominal, encara que també altres músculs com els glutis i el diafragma. 

Els principals problemes musculars que poden influir en la salut de la nostra esquena són:
-           Debilitat
-           Descompensacions
-           Alteracions dels moviments

A més, està demostrat que aquelles persones que pateixen mal d'esquena a causa d'alguna lesió de la columna (desviacions, hèrnies) poden aconseguir un alleugeriment de les seves molèsties, arribant fins i tot a realitzar les activitats del seu dia a dia sense patir dolor.

Tenint en compte això, el realitzar un programa regular d'exercicis pensat expressament per enfortir la faixa muscular que ens sosté i corregir els problemes que puguem tenir, ens ajudarà a evitar lesionar i, en el cas que ja tinguem una lesió, a alleujar el dolor .

Durant el mes de maig realitzarem un Taller on valorarem el problema de cada persona i ensenyarem els exercicis més adequats per a la debilitat o descompensació que aquesta persona pateixi.

Dates: dimarts 10 i 17 de Juny i 1 i 8 de Juliol a les 19:30 h.

Preus: 
- Socis: 40€/persona i si véns acompanyat: 70€ les dues persones.
- No socis: 50€/persona i si véns acompanyat: 90€ les dues persones.

Per a més informació o inscriure't pots contactar amb nosaltres al telèfon 972.51.30.21, per e-mail a magiesport@hotmail.com o directament al nostre centre al C / Víctor Català, 9-11 baixos (Figueres).