(CAT) Classes d'Educació Maternal a Figueres

El ser mares o pares ja sigui per primera vegada o més, és un dels moments més especials que una parella pot tenir, però moltes vegades es viu amb por més que tot, pel desconeixement a una situació nova o per les diferents experiències que cadascun té. Per això, la preparació al part ajuda a disminuir aquests temors i l'ansietat que aquest procés pugui comportar.

Objectius d'aquestes classes:
  • Lliurar informació sobre el procés de la gestació, la importància del control especialitzat prenatal en les seves diferents etapes, les accions i activitats que es realitzen durant aquest procés i els resultats esperats segons la individualitat de cada parella.
  • Aconseguir comprendre que l'embaràs, part i puerperi són etapes dinàmiques i enriquidores, que han d’unir més a la parella i a les seves famílies al voltant d'un nou membre del grup familiar.
  • Familiaritzar a la gestant i a la seva parella amb el procés de la gestació, amb el part i les seves diferents etapes i amb els controls i cures del post-part i del nadó.
  • Informar sobre el procés del part, els signes i símptomes del Treball de Part, els signes d'alarma. Quan i per què anar a un centre assistencial. Què s'ha de fer durant el part.
  • Informar sobre les cures en el post-part (puerperi) i del nadó i els controls en aquest període.
  • Sentir la gestació com un procés únic i personal, on la mare en comunió amb la seva parella puguin avaluar i dirigir aquest procés segons les seves pròpies expectatives.

Les classes es realitzaran en grup amb tècniques participatives, on els / les participants podran fer tota mena de preguntes i aclarir dubtes, així la dinàmica i la continuïtat de la sessió serà donada pel grup.

Dates: tots els dimecres a les 19:40h. (Si no et va bé aquest horari en pots suggerir d'altres)

Vine a provar-les!! PRIMERA CLASSE GRATUÏTA!! IMPRESCINDIBLE CONFIRMAR ASSISTÈNCIA per e-mail a magiesport@hotmail.com, per telèfon al 972.51.30.21, per whatsapp al 678662936 o directament al nostre centre al C / Víctor Català, 9-11 baixos de Figueres.