Xerrada: "Perquè Bolquers de tela?"

  • Per economia, ecologia, salut i exemple
Sabem per experiència que, pel que fa a l’economia, els bolquers de roba són una inversió que ajuda a la teva butxaca els primers anys.  De mitjana els bolquers rentables  poden ajudar-te a estalviar més de 1000 € del naixement a l'ús de l'orinal, comparats amb la despesa en bolquers d'un sol ús, i pel que fa a l'ecologia, amb els bolquers rentables pots contribuir al medi ambient evitant tirar uns 6000 bolquers d'un sol ús en el teu entorn més proper. D’altra banda està demostrat que és el millor per la pell del nostre nadó i la salut pública i com no, utilitzant bolquers de tela donem un bon exemple als nostres fills introduint-los des de nadons en la cultura del reciclatge. És a dir, tot són avantatges, el que ens falta és informació.

Per això aquesta xerrada, on parlarem sobre aquests avantatges i també sobre les parts més practiques tot resolent els dubtes més freqüents, com per exemple:

  • Quants en necessito?
  • Com els rento? (com establir una bona rutina de rentat)
  • Com els guardo?
  • Com ho faig quan surto de casa?
I tots aquells dubtes que us puguin sorgir.

Si vols saber més sobre el tema apuntat a la propera xerrada que es realitzarà en el Gimnàs i Centre de Fisioteràpia Magiesport de Figueres el Divendres 28 de Febrer a les 11:30h. Inscripcions a magiesport@hotmail.com, per telèfon al 972.51.30.21 o per whatsapp al 678.662.936. IMPRESCINDIBLE RESERVAR LA TEVA PLAÇA!!

Preu: 4€/persona o 7€/parella