(CAT) Xerrada "Iniciant-nos en l'alimentació coplementària autoregulada (BLW)"

Una vegada ens introduïm dins del meravellós món de la criança respectuosa i comencem a llegir, s'obre tot un món nou davant nostre i molt per aprendre; Part respectat, lactància materna, exterogestació, porteig, desenvolupament lliure, bolquers de tela... i com no, un cop tenim la lactància establerta, ens comencem a preocupar de l’alimentació complementària i, llegint sobre el tema, comencem a veure les sigles BLW. Però que és exactament el Baby Led Weaning? És molt difícil traduïr el terme al peu de la lletra, però, en el nostre idioma, es fan servir un munt de maneres diferents per a definir-ho:

-Alimentació complementària lliure de purés.
-Alimentació complementària a demanda.
-Autoalimentació.
-Alimentació AUTOREGULADA.

...Totes elles són vàlides i es refereixen al mateix mètode: La introducció de l’alimentació complementària sense purés i de manera respectuosa. Es tracta d'una alimentació dirigida pel nadó, tot respectant la evolució natural en el seu procés d’aprenentatge.

Si voleu mes informació sobre l'alimentació complementària no us perdeu la xerrada que realitzarem en el nostre centre el Dimarts 17 de Febrer a les 10h.

Lloc: Gimnàs i Centre de Fisioteràpia Magiesport i Jan-su Figueres (C/ Víctor Català, 9-11 baixos de Figueres)

Data: Dimarts 17 de Febrer a les 10h.

Preu: 5€/persona

IMPRESCINDIBLE CONFIRMAR ASSISTÈNCIA per e-mail a magiesport@hotmail.com, per telèfon en el 972.51.30.21, per whatsapp en el 678.662.936 o directament en el nostre centre en el C/ Víctor Català, 9-11 baixos de Figueres.