Posa't en forma quan estàs embarassada i desprès amb el teu fill!!



Quan una dona queda embarassada el seu cos experimenta molts de canvis, canvis que s’agreugen amb el post part. A vegades, a més, moltes dones que han tingut un fill deixen de fer esport per la incompatibilitat d’horaris. Pensant en el benestar de les mares, en el nostre centre, hem creat unes classes dirigides a les dones embarassades i també a aquelles que han tingut un fill i volen fer esport amb ell. Aquestes classes es faran en grups reduïts, d’entre 5 i 15 participants.



-CLASSES PER A EMBARASSADES (DIMECRES a les 19:40h): es poden realitzar en tots els trimestres de la gestació (s'aconsella visitar el ginecòleg abans de començar). L’objectiu és mantenir a la dona sana i forta durant els nou mesos de gestació augmentant el balanç muscular i cardiovascular que la beneficiarà quan arribi l’hora del part i durant el postpart. Les futures mares tindran un tracte personal amb l'entrenadora i podran compartir dubtes i experiències amb les seves companyes de classe.






-CLASSES DE MARES AMB NADONS (DILLUNS i DIVENDRES a les 10.35h): aquestes classes van dirigides a mares amb/sense nadons de 6 setmanes a 3 anys. En aquestes classes es combinen exercicis que ajudaran a la dona a la recuperació del cos que tenia abans de l'embaràs. Tant si s’acaba de donar a llum com si fa mesos que ho ha fet, en  aquestes sessions es tonificarà la faixa abdominal i es recuperarà tota la musculatura del sòl pelvià amb els abdominals hipopressius. També es treballarà la musculatura dels braços, les cuixes, l'esquena, els glutis i es tindrà l'oportunitat de compartir aquest moment de posar-se en forma juntament amb el bebè, ja que us pot acompanyar. Inclús en alguns exercicis el nen/a podrà participar i d’aquesta manera es potenciarà el vincle materno-filial.
Aquestes classes es poden començar a les 6 setmanes en cas de part natural i a les 8 setmanes en cas d'una cesària, sempre després d'haver visitat el ginecòleg.


La durada de les classes és de 50 minuts.

Mínim per formar un grup: 5 persones.

Si no us combinen aquests horaris en podeu suggerir d’altres o realitzar les classes en forma d'entrenaments personals.



Informació i inscripcions:

GIMNÀS I CENTRE DE FISIOTERÀPIA MAGIESPORT I JAN-SU FIGUERES

 C / Víctor Català n º 9-11 Baixos (Figueres)

Telèfon: 972.51.30.21 / e-mail: magiesport@hotmail.com