Activitats OBERTES i GRATUÏTES en motiu de les Fires i Festes de la Santa Creu 2016

En motiu de les Fires i Festes de la Santa Creu col·laborem amb l'Ajuntament de Figueres i realitzarem les següents activitats OBERTES i GRATUÏTES en el nostre centre:


CLASSES OBERTES I GRATUÏTES:

Dimecres 4 de Maig:
-9:35h – Pilates
-15:30h - Pilates
-18h – Pilates
-18:50h – Gimnàstica Terapèutica 
-19:40h – Gimnàstica per a embarassades
-20:45h – Pilates



Dijous 5 de Maig:
-15:30h – Gimnàstica Terapèutica
-17:30h - Taekwon-do Infantil (de 3 a 8 anys)
-19:40h - Pilates
-20:30h - Kick Boxing

Divendres 6 de Maig:
-9:35h – Pilates terapèutic
-10:30h - Gimnàstica per a mares amb nadons
-15:30h - Pilates


PLACES LIMITADES. És imprescindible reservar la plaça per telèfon al 972.51.30.21, per e-mail a magiesport@hotmail.com, per whatsapp al 678.662.936 o directament en el nostre centre al C/ Víctor Català, 9-11 baixos de Figueres.

A continuació teniu una breu descripció de cada classe:

- TAEKWON-DO INFANTIL: El Taekwon-do és un art marcial d’origen coreà, en el que s’utilitza tot el cos, fonamentalment braços i cames. La seva pràctica ajuda al nen/a a millorar la seva coordinació, l’elasticitat i l’equilibri i al mateix temps l’ajuda a reforçar  la seva autoconfiança i disciplina.

- PILATES: Vine i gaudeix del Mètode Pilates! Aquest Mètode combina el treball de la musculatura de l’abdomen, cames i esquena amb la concentració, la respiració i la fluïdesa dels moviments. Amb el Mètode Pilates aconseguiràs enfortir la teva musculatura i millorar o prevenir els problemes d’esquena. 

- PILATES TERAPÈUTIC: en aquestes classes es realitzen els exercicis més bàsics del Mètode Pilates. Ideal per a persones que s'inicien en aquest Mètode.

- PILATES PER A MARES AMB NADONS: aquestes classes van dirigides a mares amb/sense nadons de 6 setmanes a 3 anys. En aquestes classes es combinen exercicis que ajudaran a la dona a la recuperació del cos que tenia abans de l'embaràs. Tant si s’acaba de donar a llum com si fa mesos que ho ha fet, en  aquestes sessions es tonificarà la faixa abdominal i es recuperarà tota la musculatura del sòl pelvià. També es treballarà la musculatura dels braços, les cuixes, l'esquena, els glutis i es tindrà l'oportunitat de compartir aquest moment de posar-se en forma juntament amb el bebè, ja que us pot acompanyar. Inclús en alguns exercicis el nen/a podrà participar i d’aquesta manera es potenciarà el vincle materno-filial. Aquestes classes es poden començar a les 6 setmanes en cas de part natural i a les 8 setmanes en cas d'una cesària, sempre després d'haver visitat el ginecòleg. 


- GIMNÀSTICA TERAPÈUTICA: les persones que pateixen problemes i dolors d’esquena tenen en aquesta classe de Gimnàstica Terapèutica, impartida per una fisioterapeuta, una bona solució per poder tractar el seu cas. En aquesta classe es realitzaran una gran varietat d’exercicis d’estirament i tonificació de tota la musculatura de l’esquena, dels braços i de les cames, els quals els ajudarà a millorar la flexibilitat, la concentració, l’agilitat, la consciència corporal i  a mantenir el cos en l’estat més saludable.


- CLASSE PER A EMBARASSADES: es poden realitzar en tots els trimestres de la gestació (s'aconsella visitar el ginecòleg abans de començar). L'objectiu és mantenir a la dona sana i forta durant els nou mesos de gestació, augmentant el balanç muscular i cardiovascular que la beneficiarà quan arribi l'hora del part i en el postpart. Les futures mares tindran un tracte personal amb l'entrenadora i podran compartir dubtes i experiències amb les seves companyes de classe.