L’aventura de la descoberta que
fa un infant envers la vida passa pel paladar entre d’altres.
Els pares com acompanyants en
aquesta etapa de vida desitgem oferir el millor i el més adequat als nostres fills/es.
És de
cabdal importància tenir informació per tal d’utilitzar els aliments de forma equilibrada perquè els
nostres petits/es adquireixin uns bons hàbits i tinguin un creixement físic i
psicològic òptim des de la infància fins a l’adolescència.
- Reconèixer les necessitats alimentaries bàsiques .
- Eficàcia de l’educació alimentaria a curt o llarg termini.
- Com equilibrar el menú segons la
necessitat personal entre els
diferents membres de la família
- Coccions i manipulació d’aliments:
- com evitar la cocció esdevingui tòxica
- vapor / forn / planxa / baixa temperatura, etc...
- quins models d’estris de cuina ens calen?
- panificadores / termomix / wok /
liquadores , batedores, etc.........
- Reconèixer els aliments que creen residus i malmeten, a llarg termini, òrgans vitals.
- Sopars pràctics, ràpids i equilibradors dels menús d'escola.
- Sopars pràctics, ràpids i equilibradors dels menús d'escola.
Impartida per la nutricionista PILAR
SALA (especialista en nutrició infantil i en nutrició i oncologia).
Data: Dijous
14 de maig a les 19:30h.
Lloc: En el Gimnàs Magiesport (C/ Víctor Català, 9-11 baixos de
Figueres)
- XERRADA GRATUÏTA -